Falkensteiner Hotel Park Punat - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Falkensteiner Hotel

Okusite otoško življenje.

​Falkensteiner Hotel s štirimi zvezdicami se nahaja v središču Punata, na 2 km dolgi promenadi. Glavna stavba in 50 m oddaljen prizidek ponujata klimatizirane sobe. Umaknite se od vsakodnevnega hitenja in se namesto tega prepustite sladki upočasnitvi otoškega življenja. Tako boste lahko v popolnosti uživali v okoliških posebnostih, odkrivali nova mesta, vonje in edinstvenost Hrvaške. 

Dostopno parkiriščeParkirišče je brezplačno in se nahaja ob hotelu. 
Dostopen vhodVstop v poslopje za invalide je preko parkirišča na zadnji strani hotela. Nekatere klančine so precej strme, zato priporočamo spremljevalca.
Dostopna sobaHotel ima dve sobi, prilagojeni za invalide, ki sta v prizidku hotela. Gre za triposteljno sobo, ki ima tudi veliko teraso.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi je prilagojena. Vsebuje tuš brez roba, pod katerim je tudi zložljiv stolček.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija in kavarna sta dostopni.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaPlaža ima manjšo, strmo klančino za vstop v vodo. Bazen nima pripomočka za lažji vstop v vodo.
Dostopne sprehajalne potiInvalidnim osebam primerna plaža je vzdolž promenade, ki pelje do mesta in je betonirana. Tu je tudi manjša, strma klančina za vstop v vodo. 

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Falkensteiner Hotel je poslastica za vse okuse.

Falkensteiner Hotel Park Punat ponuja obilico možnosti za kratkočasenje. Na vrtni strani se nahajajo zunanji bazen, otroški bazen, vodni tobogan in obširen prostor za sončenje, pri čemer nudijo tudi spa torbo s kopalnim plaščem, brisačami in copati. Nudijo tudi otroško varstvo v Falky Land deželi z veliko animiranega programa, ki obsega vse od športnih aktivnosti pa do šov programa. Hkrati se lahko udeležite pokušine hrvaških vin ali vinjakov s hotelskim sommelierjem ali pa se naučite pripravljati koktejle v njihovem baru.

Hrvaška

Število ponudb: 16

Preveri ponudbe