Wellness Balnea in Dolenjske Toplice - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojene sanitarije

Dostopna gostinska ponudba

Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazena

Dodatna dostopna ponudba

Wellness Balnea

Toplice, ki jih imajo radi gostje vseh generacij.

Dolenjske Toplice, kamor spada Wellness Balnea, so najstarejše zdravilišče v Evropi. V Dolenjskih Toplicah lahko tudi bivate v dveh dostopnih in prilagojenih hotelih, hotelu Balnea in Kristal. V kompleksu je tudi zdravilišče, v katerem lahko opravite številne rehabilitacije.

V wellness centru Balnea lahko zaplavate v notranjih in zunanjih bazenih Laguna. V notranjih bazenih je temperatura vode prijetnih 32 stopinj Celzija, v zunanjih pa 27 stopinj.

Dostopno parkiriščeParkirišča za invalide najdete pred wellnessom.
Dostopen vhodWellness Balnea je dostopen in prilagojen s klančino. Prehod med wellnessom in hotelom je urejen po čudovito zaprtem hodniku, ki je popolnoma dostopen za invalide.
Pot do bazenov vodi čez prijeten park, ki je kljub temu, da je pot tlakovana, popolnoma prevozen za uporabnike invalidskih vozičkov. Bazen je opremljen s klančino na zunanji del bazena.
Prilagojena kopalnicaWellness ima invalidsko stranišče, prav tako pa tudi garderobo in prostor za tuširanje.
Dostopna kavarna ali restavracijaNa zunanji terasi wellnessa se nahajata samopostrežna restavracija in kavarna. Obe sta prilagojeni, brez stopnic, tako da se osebe na invalidskih vozičkih lahko normalno gibljejo.
Dostopen vstop v vodo s plaže ali bazenaŽal wellness nima urejenega vstopa v zunanji bazen za invalide, vendar vam pri tem rade volje pomagajo reševalci iz vode. V notranjem bazenu pa se nahaja bazensko dvigalo.
Dodatna dostopna ponudbaHoteli Balnea, zdravilišče, konferenčne dvorane.

Dodatna ponudba

Prava paša za oko in dušo.

Do wellness centra se boste sprehodili skozi prekrasen panoramski hodnik, med bivanjem pa spoznali tudi umetniški obraz hotela Balnea. Dizajnerski hotel je namreč delo različnih umetnikov, ki je ustvarila čisto poseben prijeten ambient.

Sorodna ponudba

Hotel Balnea

Novo mesto in okolica

Celoten opis