Božična bajka bo Mozirski gaj spet spremenila v pravljico

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Mozirski gaj: začenja se Božična bajka

Božična bajka
Vir: Pixabay.

Letošnja, že 6. Božična bajka Slovenije, bo Mozirski gaj razsvetlila s kar 1,7 milijonom prazničnih lučk. S tradicionalno prireditvijo si želijo med ljudi prinesti še več dobrih zgodb, prijetnih občutkov ter svetlobe upanja in solidarnosti za vse generacije. Z zavedanjem, da svetloba preganja temo in prinaša upanje, so organizatorji v Mozirskem gaju letos namestili še več luči, kot leta poprej. Prižgali bodo namreč kar 1,7 milijona lučk in s tem ponovno osvetlili celotni park.

Božična bajka bo na ogled skoraj dva meseca

6. Božična bajka Slovenije bo svoja vrata odprla danes, v soboto, 27. novembra, ob 16. uri. Otvoritvene slovesnosti zaradi trenutnih razmer v državi ne bodo imeli, saj si želijo čim bolje poskrbeti za zdravje in varnost svojih obiskovalcev ter lastne ekipe. Vsekakor pa si želijo, da bi obiskovalce letošnja Božična bajka Slovenije lahko razveseljevala skozi ves december in prvo polovico januarja.

V tej prelepi pravljici bosta Mozirski gaj in njegove goste večkrat obiskala tudi Miklavž in dedek Mraz. Prav tako se boste lahko sprehodili med nekaterimi stojnicami, saj se bodo tudi tokrat v Mozirskem gaju predstavili njihovi stalni partnerji in lokalni obrtniki.

Božična bajka Slovenije bo sicer odprta od 27. 11. 2021 do 9. 1. 2022. Vsak dan, tudi med prazniki in vikendi, od 16. do 21. ure. Osebe z večjimi stopnjami invalidnosti (npr. osebe, ki potrebujejo invalidski voziček, dve bergli, slepi ter osebe z motnjami v duševnem razvoju) imajo brezplačen vstop.

Mozirski gaj vas torej spet pričakuje pravljično in praznično obarvan. Obiščite jih in se naužijte sproščujoče podobe tisočerih luči. Oglejte si tudi detajlnejše informacije o dostopnosti Mozirskega gaja.

Še več informacij o Božični bajki pa najdete na uradni spletni strani Mozirskega gaja.

Mozirski gaj

Velenje in okolica

Celoten opis

Božična bajka v preteklih letih

Nazaj