Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Mozirski gaj: poletna razstava eksotičnih živali in cvetja

Mozirski gaj spet prireja razstavo Bioexo
Vir: Pixabay.

Z letošnjim letom se v dostopni Mozirski gaj vrača tudi njihova tradicionalna poletna razstava. Gre za razstavo eksotičnih živali in cvetja, 27. Bioexo, ki ga Mozirski gaj organizira z Društvom ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo. Razstava bo na ogled od 12. do vključno 15. avgusta 2021, in sicer vsak dan, od 9. do 19. ure. Ljubitelji cvetja, njihovih edinstvenih vrtov in drugih zanimivosti, bodo takrat v Mozirskem gaju lahko opazovali in spoznavali tudi številne živali, kot so anakonda, legvani, ptičji pajki, orjaške kopenske želve, eksotične ptice, kuščarji in še kaj.

Mozirski gaj bo tudi sicer poln dogajanja.

Obetajo se različne obiskovalcem namenjene aktivnosti, kot so spoznavanje glavnih živalskih zvezd razstave, poslikava obraza za otroke, lov za zakladom ter vodene delavnice, katerih namen je odpravljanje strahu do tovrstnih živali. Delavnice bodo potekale dvakrat na dan, dopoldne in popoldne, nanje pa se je potrebno predhodno prijaviti. To lahko storite na info@bioexo.si.

Seveda vas bodo v Mozirskem gaju pričakale tudi različne stojnice, pa ptice in želve ter čudovito cvetje, saj je park v tem času zares lep in cvetoč. Tisti, ki niste ljubitelji eksotičnih živali, pa se jim boste lahko tudi izognili, saj bo razstava potekala pretežno pod za to namenjenimi šotori ter pri kozolcu.

Mozirski gaj vas torej spet pričakuje na veliki poletni razstavi. Obiščite jih in skupaj ustvarite nove spomine. Oglejte si tudi detajlnejše informacije o njegovi dostopnosti.

Nazaj