Mozirski gaj: največja razstava eksotičnih živali na prostem - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Mozirski gaj: največja razstava eksotičnih živali na prostem

28. Bioexo - naslovna fotografija vabila
V Mozirskem gaju vas pričakuje že 28. Bioexo. Vir: Mozirski gaj, park cvetja.

V Mozirski gaj prihaja največja razstava eksotičnih živali na prostem – 28. Bioexo. Potekala bo od 11. do 15. avgusta, od 9. do 19. ure. Zadnji dan, 15. avgusta, pa boste živali lahko opazovali do okoli 17. ure. Za brezplačne vstopnice se lahko poteguješ tudi v naši nagradni igri.

Živali boste našli v petih šotorih, razporejenih po vsem Mozirskem gaju. V vsakem bo posebna skupina živali, največja šotora pa bosta letos namenjena kačam in kuščarjem. V soboto in nedeljo, 13. in 14. avgusta, pa v Mozirski gaj prvič pridejo na ogled tudi mačke pasme Maine coon.

Med poletno razstavo eksotičnih živali pa se bo dogajalo še marsikaj drugega. Na voljo bodo kotički dotika, kjer se boste pod nadzorom predstavnikov Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo lahko dotaknili raznih živali. Pripravljajo tudi še večji otroški kotiček, kot leta prej. Za popestritev bo zagotovo poskrbel še Lov za zakladom. Poleg tega se bo mogoče udeležiti še posebnih delavnic za premagovanje strahu pred živalmi. Program dogodka se nahaja na njihovi spletni strani.

V ponedeljek pridejo na Bioexo na ogled še lipicanci

Lipicanci bodo Mozirski gaj obiskali na zadnji dan razstave, torej 15. avgusta. S konji se bodo predstavili jahači promocijske skupine na lipicanskih konjih. Prišlo bo kar 12 konjev s 35 jahači vseh starosti. Šov z lipicanci bo potekal dvakrat, obakrat torej na 15. avgust, ob 11. in 16. uri.

Seveda pa je poleti Mozirski gaj tudi čudovito razcveten, zato bo razstava eksotičnih živali hkrati tudi razstava poletnega cvetja.

Še več informacij

Podrobnosti o dogodku izveste še na uradni spletni strani, oglejte pa si tudi našo predstavitev dostopnosti samega parka Mozirski gaj.

Mozirski gaj

Velenje in okolica

Celoten opis
Nazaj