Mind hotel Slovenija Portorož - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Kultivacija uma tik ob morju.

Potovanje v zeleno istrsko pokrajino, modrino Mediterana in kristalne odseve lokalnih solinskih polj. Mind hotel Slovenija Portorož je popolno ravnovesje. Zgodba hotela sega v majhno obmorsko mestece v 13. stoletju.

Mind Hotel Slovenija leži tik ob morju in v središču mesta Portorož. Hotel je popolnoma dostopen in prilagojen invalidom ter se lahko pohvali že s skoraj popolno sobo. Ta je dostopna, prilagojena, sam dizajn sobe pa je naravnost čudovit! Zato hotel močno priporočamo. Mind hotel Slovenija je sodoben, ustrežljivi zaposleni pa še polepšajo celotno izkušnjo.

Dostopno parkiriščeParkiranje je možno ob cesti (1 invalidsko parkirno mesto).
Dostopen vhodVhod v hotel je popolnoma dostopen, prav tako recepcija.
Dostopna sobaSoba je ogromna in omogoča dovolj prostora tudi uporabnikom električnih vozičkov. Edina manjša ovira je dostop na balkon, saj imajo balkonska vrata visok rob.
Prilagojena kopalnicaSoba nudi kar 2 kopalnici – ena je prilagojena invalidom, druga je namenjena spremljevalcem (dostop v običajno kopalnico je za osebe na invalidskih vozičkih otežen zaradi stopničke). V spodnjem delu hotela žal nimajo nobenega prilagojenega splošnega stranišča za invalide.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotelska restavracija Tree top je popolnoma dostopna s pomočjo dvigala. Restavracija je samopostrežna, prostorna in brez kakršnih koli omejitev za invalide. Ponujajo tudi možnost obeda zunaj na terasi.
V spodnjem delu se nahaja tudi kavarna, ki je prav tako dostopna invalidom, prav tako pa tudi njena zunanja terasa.

Dodatna ponudba

Sproščeno druženje ob barvitih tapasih (prigrizkih).

Istrian bistro & Tapas bar, del hotela Riviera, je odlična ideja za prigrizek ob popoldanskem koktajlu, lahko pa je tudi pika na i romantičnemu večeru. V središču ponudbe so lokalne jedi pripravljene na moderen način iz lokalnih in sezonskih sestavin. V njihovi kuhinji nastajajo hitri prigrizki (istrski tapasi), večerje in degustacijski menuji. Sveže pripravljene jedi iz lokalnih sestavin pa so v Istrian bistro & Tapas baru na voljo tudi v času kosil. Vodja kuhinje Borut Jakič vodi kuhinje vseh restavracij hotelov LifeClass Portorož in jim postavlja visoke standarde kakovosti. Ponaša se namreč z izkušnjami iz italijanske restavracije z Michelinovimi zvezdicami. Gostom želi pričarati vrhunsko kulinarično doživetje. Ponuditi pristne okuse, ki so pripravljeni zdravo, enostavno in kakovostno. V njegovih okusih se zato skrivajo čari destinacije: svež zrak, čistost morja in toplota sonca. Restavracija na žalost nima invalidom prilagojenih sanitarij.

Sorodna ponudba