Hotel Špik: počitnice v osrčju čudovitega Gozda Martuljka - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Hotel Špik: počitnice v osrčju čudovitega Gozda Martuljka

Okolica hotela Špik
Okolica hotela. Vir: Hotel Špik.

Počitnice v osrčju čudovitega Gozda Martuljka

Uporabniki osebne asistence Zavoda Brez ovir lahko vse do konca leta 2022 koristite posebno ponudbo za oddih v Hotelu Špik***/****. Hotel vas bo očaral z občutenjem trajnostnega sobivanja s tem izjemnim alpskim okoljem, lepotami narave in pečatom tradicije. Pomembne vrednote so stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika – torej skrb za kakovost življenja. Hotel je v celoti prilagojen in dostopen invalidnim osebam ter s tem invalidom prijazen hotel.

Cenik

Cena na osebo na noč v dvoposteljni sobi.

Cena s kuponom velja za eno odraslo osebo v dvoposteljni sobi za uporabnike osebne asistence Zavoda brez ovir. Druga oseba (družinski član ali osebni asistent) plača redno ceno po ceniku.

Cena vključuje: nastanitev v izbranem tipu sobe, polpenzion (večerja in zajtrk), vstop v Svet vode Špik, parkirišče pred hotelom, Wi-Fi, 30% popust na storitve Sveta savn Špik, prost vstop v Casino Korona.

Popusti: otrok z dvema odraslima do dopolnjenega 6. leta brez ležišča biva BREZPLAČNO.

Možna doplačila: otrok z dvema odraslima do dopolnjenega 6. leta na dodatnem ležišču 20,00 €/osebo/dan, otrok z dvema odraslima na dodatnem ležišču od 6. leta 40,00 €/osebo/dan (v 3*) oziroma 50,00 €/osebo/dan (v 4*), otroška posteljica 6,00 €/dan, hišni ljubljenčki 10,00 €/dan (samo v hotelu 3*).

Obvezna doplačila: turistična pristojbina in zavarovanje: 1,60 €/osebo/dan, otroci 7-18 let: 0,80 €/osebo/dan. Uporabniki osebne asistence Zavoda Brez ovir so upravičeni do plačila turistične pristojbine ob predložitvi ustreznega dokazila.

Pomembno

Posebna ponudba je namenjena samo uporabnikom osebne asistence Zavoda brez ovir. Kupon, s katerim uveljavljate posebno ponudbo, boste prejeli po pošti na vaš naslov. Svoj kupon, ki ni prenosljiv, je potrebno predložiti ob rezervaciji.

Informacije in rezervacije

Obvezne so predhodne rezervacije na elektronski naslov turizem@brezovir.si ali na telefonsko številko 070 686 067 ali 070 844 744.

Oglej si, kako dostopen je Hotel Špik

Hotel Špik

Kranjska Gora z okolico

Celoten opis

Še več o Hotelu Špik***/**** najdete na njihovi uradni spletni strani.

Nazaj