Hotel Meksiko: 63 stilsko opremljenih sob - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Hotel Meksiko

Vse na enem mestu.

V novi zgradbi hotela Meksiko je v zgornjih dveh nadstropjih 63 sob. Sobe so stilsko opremljene z udobnimi posteljami ter delovnim prostorom, z možnostjo povezave na žični ali brezžični internet, ki je v celoti brezplačno dostopen v hotelu. Recepcija hotela je odprta 24 ur na dan. Ekipa Hotela Meksiko je polna pozitivne energije, vedno pripravljena pomagati gostom ali le poklepetati z njimi o lepi Ljubljani.

V pritličju najdete restavracijo, lekarno ter trgovino z medicinskimi pripomočki, v spodnji etaži pa je avtopralnica. V bližini se nahajata tudi parkirna hiša ter trgovina z živili. 10-minutna oddaljenost od strogega mestnega jedra Ljubljane omogoča kratek sprehod ob Ljubljanici ter spremljanje mestnega vrveža, ki vas prevzame z mnogimi lokali, stojnicami, uličnimi prireditvami in nasmejanimi obrazi mimoidočih.

Dostopno parkiriščeParkiranje je možno v parkirni hiši. Parkirnih mest za invalide je 5.
Dostopen vhodIz parkirne hiše vodi dvigalo, vendar je do hotela še dobrih 100 metrov poti brez ovir. Vhod v hotel je prilagojen. Recepcija ima visok pult.
Dostopna sobaHotel Meksiko ponuja 1 invalidom prilagojeno sobo. V njej sta zakonska postelja in kavč, ki se raztegne v posteljo.
Prilagojena kopalnicaKopalnica je popolnoma prilagojena in prostorna.
Dostopna kavarna ali restavracijaTudi restavracija je brez ovir.
Dostopne sprehajalne potiV neposredni bližini hotela se nahajata arhitekturno pomemben stanovanjski blok Meksika ter Hrvatski park. V bližini so še park Tabor z muzejsko ploščadjo treh slovenskih nacionalnih muzejev in galerij, v drugo smer pa pot vodi proti starejšemu delu prestolnice.

Sorodna ponudba

B&B Hotel Ljubljana Park

Ljubljana in okolica

Celoten opis

Grand hotel Union

Ljubljana in okolica

Celoten opis

uHotel

Ljubljana in okolica

Celoten opis