Hotel Kompas Bled: razgled na pravljični Bled - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Z razgledom na pravljični Bled.

Hotel Kompas se nahaja na manjši vzpetini v osrčju Bleda. Zgrajen je v pristnem alpskem stilu in se harmonično vklaplja v obdajajoče naravno okolje. Temu dajejo značilno podobo visoke planote in vrhovi Julijskih Alp, lokacija pa kar ponuja nepozabljive razglede na Blejsko jezero in grad.

Dostopno parkiriščeParkirno mesto za invalide se nahaja ob vhodu.
Dostopen vhodVstop v hotel je prilagojen s klančino.
Dostopna sobaHotel ima 1 sobo prilagojeno za invalide. Soba se nahaja v pritličju, takoj za recepcijo, ima pa zakonsko posteljo in je povezana z dodatno dvoposteljno sobo. Iz sobe je prekrasen pogled na Blejski grad.
Prilagojena kopalnicaSoba ima povsem prilagojeno kopalnico. Ta je opremljena z oprijemali, tušem brez roba in stolom pod njim.
Dostopna kavarna ali restavracijaDostop do hotelskega bara in zunanje terase je v pritličju in povsem dostopen.
Jedilnica je v nizkem pritličju in dostopna z dvigalom. Na poti med dvigalom in jedilnico je sicer nekaj strmih stopnic, vendar vas osebje pelje preko prehoda za zaposlene, ki pa je dostopen. Zajtrk ali večerjo pa vam lahko po predhodnem dogovoru postrežejo tudi v baru.
Dostopen vstop v vodo bazenaBazen je dostopen, nahaja se v pritličju, nekaj metrov naprej od sobe. Dostopna je tudi zunanja terasa bazena. Pripomočka za dostop v vodo pa žal ni.
Dodatna dostopna ponudbaKonferenčna dvorana.
Dostopne sprehajalne potiHotel se nahaja nad Blejskim jezerom, okrog katerega je speljana prijetna krožna pot. Žal ta ni v celoti asfaltirana, saj od Velike Zake dalje poteka po neutrjeni peščeni podlagi. Vsekakor pa je vredna sprehoda, saj je ravno del od starega jedra, mimo gradu in do Velike Zake najbolj slikovit.

Dodatna ponudba

Možnost najema kar petih konferenčnih dvoran.

V hotelu Kompas lahko najamete tudi eno izmed konferenčnih dvoran, ki ležijo v najvišjem nadstropju hotela in se ponašajo s čudovitim razgledom na Blejsko jezero in grad. Največja izmed njih sprejme do 200 oseb.