Gostilna Grof: priljubljeno gostišče ob štajerki - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Gostilna Grof

Priljubljeno gostišče na izvozu iz avtoceste Vransko

Gostilna Grof, ki slovi po dovršeni ter široki ponudbi lokalne in mednarodne kuhinje, se nahaja le dobrih 200 m stran od izvoza Vransko z avtoceste A1 Ljubljana – Celje. Znani so predvsem po ponudbi italijanske kulinarike, pripravljajo pa tudi slastne sladice. Grof je tudi priljubljena destinacija za zaključene skupine.

Dostopno parkiriščeNeposredno ob vhodu v gostilno sta dve označeni parkirišči.
Dostopen vhodVhod v gostilno je brez ovir in v ravnini. Vrata so steklena drsna in se odpirajo avtomatsko.
Dostopna gostinska ponudba Dostopni so vsi deli gostilne, ki omogoča veliko prostora za gibanje. Oprema je prilagodljiva, veliko miz je tudi podvoznih. Dostopni sta tudi zunanja terasa in kavarna.
Prilagojene sanitarijeGostilna ima prilagojene sanitarije. Te vsebujejo prilagojeno straniščno školjko, sklopno oprijemalo, podvozni umivalnik ter nagibno ogledalo. Dodatne invalidske splošne sanitarije se nahajajo tudi v hotelu, ki je z gostiščem povezan z notranjim prehodom skozi kavarno.
Dodatna dostopna ponudbaGostilna nudi tudi ponudbo za zaključene skupine, ob njej pa je tudi hotel, ki nudi dostopno nastanitev.

Dodatna ponudba

Kolesarski hotel v Savinjski dolini

Neposredno ob gostišču Grof boste našli tudi nov prestižni hotel Grof s štirimi zvezdicami, ki predstavlja idealno destinacijo za poslovne dogodke, team buildinge, rekreativna kolesarska in družinska doživetja, športne priprave ali zgolj umirjene oddihe, na katerih boste napolnili svoje baterije in uživali v odlični kulinariki. Poleg restavracije à la carte, kavarne in slaščičarne je v hotelu na voljo tudi fitnes z wellnesom ter štiri konferenčne dvorane. Znan je kot kolesarjem prijazen hotel, ki pa je v celoti dostopen tudi gibalno oviranim.