Evakuacijska Oprema – Usposabljanje - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

BODITE PRIPRAVLJENI NA EVAKUACIJO

VSAKA JAVNO DOSTOPNA ZGRADBA MORA IMETI USTREZNO EVAKUACIJSKO OPREMO, TER OSEBJE USPOSOBLJENO ZA PRAVILNO IZVEDBO EVAKUACIJE.
PRIPOMOČKI ZA EVAKUACIJO (STOL ZA EVAKUACIJO, VZMETNICA ALI RJUHA) SO MEDICINSKI PRIPOMOČKI (RAZRED I – EU 2017/745) IN JIH SMEJO UPORABLJATI SAMO OSEBE, KI JIH JE USPOSOBIL CERTIFICIRAN INŠTRUKTOR.
ZATO ZDAJ REZERVIRAJTE USPOSABLJANJE PRI NAS IN ZAGOTOVITE, DA JE VAŠA ZGRADBA RESNIČNO PRIPRAVLJENA NA HITRO IN VARNO EVAKUACIJO VSEH UDELEŽENCEV.

Naložba v ustrezne pripomočke za evakuacijo je prvi korak, k zagotavljanju največje varnosti vseh obiskovalcev vaše zgradbe. Poleg tega morajo biti vedno prisotne osebe, ki so opravile certificirano usposabljanje. Vsi udeleženci usposabljanja se naučijo pravilno, varno in hitro uporabljati razpoložljive pripomočke za evakuacijo. Družba Escape Mobility že od leta 1987 zagotavlja usposabljanje, ki ga izvajajo naši strokovnjaki in certificirani inštruktorji. Zavod Brez Ovir se ponaša kot edini slovenski zastopnik s podeljenim certifikatom za izobraževanje in uporabo evakuacijske opreme Escape Mobility.

Usposabljanje Escape Mobility se vedno izvaja v vaši stavbi z vašimi lastnimi pripomočki za evakuacijo. Zato se usposabljanje nemoteno poveže s praktično situacijo v vaši organizaciji. Pomembno je, da vaše osebje vsaj enkrat na leto opravi obnovitveni tečaj, oziroma odgovorne osebe vsaj dvakrat letno opravijo interno vajo uporabe reševalne opreme. Tako boste pripravljeni in sposobni hitro reagirati na vsako situacijo.

NUDIMO USPOSABLJANJE ZA:

vse modele Escape-Chair®, evakuacijska vzmetnica Escape-Mattress® in evakuacijska rjuha Escape-Sheet®.

Po potrebi vam lahko zagotovimo tudi usposabljanje za uporabo drugih pripomočkov za evakuacijo in električnih orodij. Če vas to zanima, nas brez obveznosti kontaktirajte.

Upoštevajte, da se usposabljanje izvaja samo s pripomočki za evakuacijo, ki so bili redno in ustrezno servisirani.

EDINA STVAR, KI JE TEŽJA KOT DOBRA PRIPRAVLJENOST NA KRIZNO SITUACIJO, JE KASNEJE RAZLAGATI ZAKAJ NISMO BILI PRIPRAVLJENI!

IZREDNIH RAZMER NI MOGOČE NAČRTOVATI, LAHKO PA SE NA NJIH UČINKOVITO PRIPRAVIMO. ZATO REZERVIRAJTE NAŠE STROKOVNJAKE ZA OCENO DOSTOPNE EVAKUACIJE IN POSKRBITE, DA BOSTE ZARES PRIPRAVLJENI.

Pošljite povpraševanje za usposabljanje