Belvedere hoteli Izola - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

V samem osrčju slovenske obale.

Hoteli Belvedere se nahajajo med Izolo in Portorožem, na vzpetini neposredno nad morjem, s čudovitim razgledom na Tržaški zaliv.

Razdeljeni so na različne vile z apartmaji. Apartmajske sobe sicer niso prilagojene gibalno oviranim, vendar smo se zaradi dostopnosti in prostornosti samih prostorov vseeno odločili, da vam jih predstavimo. Priporočamo, da sami presodite, ali je destinacija primerna glede na vašo gibalno oviranost. Vsekakor pa priporočamo vsaj postanek pri njih, da lahko spijete kavo na čudoviti terasi z najlepšim pogledom na morje.

Dostopno parkiriščeParkirišča za invalide niso posebej označena, vendar so prostorna, zato lahko parkirate kjer koli.
Dostopen vhodHotelska recepcija je popolnoma dostopna.
Dostopna sobaOba apartmaja v Vili Oliva in Vili Tamara sta v pritličju in popolnoma dostopna. Sobe so standardne, brez prilagoditev za gibalno ovirane. Zato težje oviranim invalidom odsvetujemo nastanitev. Sobe imajo svojo kopalnico in balkon.
Prilagojena kopalnicaKopalnice v sobah niso prilagojene. Kopalnice so manjše, tuš ima manjši rob. Možno je dobiti tudi plastični stolček za tuš.
Dostopna kavarna ali restavracijaNaselje Belvedere ima tudi restavracijo in kavarno. Dostop je možen s pomočjo klančine, vendar je ta strma, zato potrebujete pomoč spremljevalca. Terasa ponuja čudovit razgled na morje in je popolnoma dostopna, prav tako tudi restavracija.
Dostopne sprehajalne potiVse poti okoli vil so tlakovane in dostopne. Dostop do hotelske plaže žal ni mogoč za osebe na invalidskih vozičkih. Z avtom je možno iti do spodnjega parkirišča, vendar do plaže kljub temu vodi še nekaj stopnic.

Dodatna ponudba

Restavracija z osupljivim razgledom.

Biser Belvedere Resorta je Restavracija Kamin. Ta se ponaša s prelepo teraso, ki ponuja čudovit pogled na Izolo in Tržaški zaliv.

Ponudba vključuje predvsem istrske in ribje specialitete, na voljo pa je tudi pester nabor mednarodnih jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z domačim geografskim poreklom, ki ga pridelujejo sami.