Zavod Brez ovir dobitnik priznanja FIT PODJETJE 2023 - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Zavod Brez ovir dobitnik priznanja FIT PODJETJE 2023

fit podjetje
Certifikat FIT PODJETJE 2023. Vir: Laura Resnik

S ponosom sporočamo, da je socialno podjetje Zavod Brez ovir prejelo priznanje za najbolj FIT PODJETJE 2023, ker vsem našim zaposlenim nudimo možnost neomejene brezplačne vadbe v fitnes centrih BODIFIT.

V Zavodu Brez ovir se trudimo našim sodelavcem nuditi možnosti za razgibavanje in ohranjanje telesnega zdravja, saj želimo spodbuditi zdrav način življenja ter hkrati izboljšati timsko sodelovanje, zmanjšati stres in povečati produktivnost. Zavedamo se, da je dobro zdravje temelj za uspešno življenje in delo, zato vsem našim zaposlenim nudimo brezplačno uporabo fitnesov BODIFIT in dostop do različnih vodenih vadb.

BODIFIT je prepoznavna mednarodna blagovna znamka sodobnega in strokovnega fitnesa, ki uspešno deluje na različnih lokacijah – v 7 centrih po Sloveniji. S programom FIT PODJETJE, ki so ga zasnovali posebej za podjetja in njihove zaposlene, poskrbijo za ohranjanje zdravja naših sodelavcev izven delovnega časa. Vsem zaposlenim omogočamo dostop do vseh BODIFIT lokacij po Sloveniji!

certikifat
Naši zaposleni lahko brezplačno obiskujejo BODIFIT fitnese. Vir: Laura Resnik

FIT PODJETJE 2023 

BODIFIT enkrat letno podeljuje priznanje oz. certifikat FIT PODJETJE 2023 tistim podjetjem, ki se aktivno zavzemajo za spodbujanje telesnih aktivnosti svojih zaposlenih. Ta certifikat predstavlja več kot le oznako – je zaveza k načelom zdravega življenjskega sloga ter skrbi za dobrobit in motivacijo zaposlenih. V Zavodu Brez ovir smo zato izredno počaščeni, da smo letošnji dobitnik prestižnega priznanja.

Zavedamo se, kako pomemben je prav vsak posameznik, zato se trudimo našim sodelavcem pomagati na delovnih mestih ter jih spodbujati, da cenijo in skrbijo za ohranjanje svojega zdravja. Želimo si, da so naši sodelavci zdravi, zadovoljni in da delajo v varnem in spodbudnem delovnem okolju.

V kolikor še ne koristite možnosti brezplačnega fitnesa in ste eden izmed naših zaposlenih (osebni asistenti in drugi), zdaj pa bi radi izkoristili to ugodnost, nam za ureditev prijave pošljite sporočilo na 𝗸𝗮𝗱𝗿𝗶@𝗯𝗿𝗲𝘇𝗼𝘃𝗶𝗿.𝘀𝗶.  

Nazaj