Stopniščni goseničar za stopnice brez ovir - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Stopniščni goseničar za stopnice brez ovir

Stopniščni goseničar
Stopniščni goseničar Alpha olajša prečkanje stopnic. Vir: Zavod Brez ovir.

Družini na Koroškem smo priskrbeli nov stopniščni goseničar SA-3, ki bo uporabniku omogočal varno in enostavno vzpenjanje in spuščanje po stopnicah. Stopniščni goseničar je idealen za ljudi na invalidskih vozičkih, da postanejo neodvisni znotraj svojega doma.

Gosenično dvigalo za stopnišče je namenjeno lažjemu transportu gibalno ovirane osebe, ki uporablja invalidski voziček, prilega pa se vsem vrstam invalidskih vozičkov. Tudi transportiranje stopniščnega goseničarja je povsem preprosto, zato se lahko uporablja tudi na več različnih stopniščih – tako v notranjih prostorih kot na prostem. Z njim se lahko povzpnete predvsem po ravnih stopniščih z nagibom do 35°. Enostavno se tudi razstavi, tako da ga lahko hitro pospravite in prevažate v avtomobilu.

Ko stopnice niso več ovira

V Zavodu Brez ovir nudimo vrhunske modele goseničnih dvigal, ki so praktično neuničljivi, zato za stopniščni goseničar SA-3 nudimo kar 10 let garancije. Izdelek je zelo robusten in trpežen, za njegovo uporabo pa ni potrebno predelati stopnišča ali izvesti posebne montaže. Njegova nosilnost je zaradi stabilne in robustne konstrukcije do 160 kg. Uporaba je enostavna, saj ga samo zapeljete pod invalidski voziček in ga nanj zaklenite. Sedaj lahko invalidski voziček nagnete in že ga lahko zapeljete po stopnicah.

Uporaba stopniščnega goseničarja je enostavna. Vir: Zavod Brez ovir.

Goseničar, ki ga zlahka – brez fizičnega napora spremljevalne osebe – vodi samo en pomočnik oz. osebni asistent, se po stopnicah vzpenja z absolutno varnostjo. Ojačani trakovi gosenic z ulitimi jeklenimi vrvmi namreč varno zagrabijo stopnice. Poganja ga akumulator, ki z enim polnjenjem zdrži tudi do 30 nadstropij. Zaradi preizkušene tehnike pa praktično ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

Pri načrtovanju izboljšanja dostopnosti vašega doma ali javnih površin vam svetujemo, zagotovimo dobavo, prevoz in po potrebi tudi montažo izbranega izdelka. Izbirate lahko med pestro ponudbo osebnih fiksnih in mobilnih dvigal, nudimo pa tudi druge pripomočke za gibalno ovirane. Kontaktirajte nas na 01/ 620 84 03 ali nam pošljite povpraševanje na komerciala@brezovir.si.

Nazaj