Reševalne podloge Escape-Sheet za evakuacijo nepokretnih oseb - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Reševalne podloge Escape-Sheet za evakuacijo nepokretnih oseb

Reševalne podloge so primerne za evakuacijo po stopnicah. Vir: Escape Mobility.

V primeru nujne evakuacije iz objekta zaradi požara, potresa, poplave ali drugega razloga je treba pomisliti tudi na reševanje ljudi, ki sami ne morejo hoditi in zapustiti svoje postelje. Idealna rešitev za evakuacijo slednjih so reševalne podloge Escape-Sheet, ki so ves čas nameščene pod vzmetnico.

Pred kratkim smo že predstavili vrhunske rešitve za brezhiben načrt evakuacije, ki so po novem del našega prodajnega programa: evakuacijske stole Escape-Chair in reševalne blazine Escape-Mattress. Tokrat pa si oglejmo še tretjo rešitev za evakuacijo gibalno oviranih ljudi, in sicer reševalne podloge Escape-Sheet. To so vodoodporne, negorljive in antistatične posteljne podloge z močnimi varnostnimi pasovi, ki jih položimo pod vzmetnico, kjer lahko ostanejo ves čas. V primeru izrednega stanja pa enostavno izvlečemo varnostne pasove izpod žimnice in z njimi privežemo bolnika na vzmetnico, vključno s posteljnino. Vse skupaj potem potegnemo s postelje in po tleh vlečemo do najbližjega izhoda.  

reševalne podloge
Osebo na postelji z varnostnimi pasovi privežejo na vzmetnico. Vir: Escape Mobility.

Escape-Sheet Standard

Reševalne podloge Escape-Sheet najpogosteje uporabljajo domovi za ostarele, bolnišnice in druge zdravstvene ustanove, saj pacienta z njimi imobiliziramo in hitro pripravimo za varno vodoravno ali navpično evakuacijo po stopnicah. Osnovni modeli Escape-Sheet Standard so na voljo v dimenzijah 200 krat 90 cm in lahko prenesejo obremenitev do 250 kg. Izdelani so iz antistatičnega poliestra in prevlečeni s tako imenovano Hydro Tec nano tehnologijo, zaradi katere je njihova površina vodoodbojna.

Escape-Sheet Custom

Na voljo so tudi reševalne podloge Escape-Sheet Custom, ki so povsem iste kot standardni modeli, vendar izdelane po vaši meri. Izberete lahko poljubno velikost podloge glede na vaše želje oz. potrebe. Vsi modeli Escape-Sheet – tako standardni kot po meri izdelani – so izdelki z oznako najvišje kakovosti A, imajo CE in TÜV certifikat, proizvajalec pa zanje nudi tudi 2 leti garancije. Primerni so tako za običajna kot strma in spiralna stopnišča.

V Zavodu Brez ovir nudimo na enem mestu vse za ljudi z različnimi oviranostmi. Za več informacij glede evakuacijskih stolov, reševalnih blazin in podlog vrhunskega proizvajalca Escape Mobility nas kontaktirajte na 01/ 620 84 03 ali komerciala@brezovir.si.

Nazaj