Platforma SharePlanica za brezplačni prevoz invalidov v Planico - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Platforma SharePlanica za brezplačni prevoz invalidov v Planico

shareplanica
Kot invalid se pridružite že objavljenemu prevozu in se zastonj peljite na prizorišče. Vir: SharePlanica.si

Letos na FIS finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici združite prijetno s koristnim in svoj prevoz delite z invalidi, ki jim potovanje do Planice običajno povzroča prevelik logistični zalogaj. S pomočjo platforme www.SharePlanica.si želijo organizatorji vsem obiskovalcem omogočiti, da objavite svoj prevoz, ali pa se kot invalid pridružite že objavljenemu prevozu.

Največji športno-zabavni spektakel v Sloveniji – FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih Planica 2024 bo potekal med 22. in 24. marcem. Z namenom ustvarjanja bolj vključujoče družbe in odpiranja javnega prostora za raznolike družbene skupine je družba Mastercard pripravila projekt SharePlanica, kjer lahko kdorkoli objavi, da ponuja prevoz do prizorišča v Planici. Osebe z oviranostmi pa lahko med ponujenimi prevozi izberejo voznika, ki jim ustreza.

Platforma SharePlanica je namenjena vsem

Ogled velikih športnih tekmovanj osebam z različnimi invalidnostmi pogosto predstavlja velik izziv. A kot dokazujejo tudi dosedanji uspehi slovenskih skakalcev na FIS finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici, je ovire najlažje premagovati skupaj. Povezovanje ljudi in ustvarjanje nepozabnih doživetij je mogoče, zato objavite svoj prevoz na platformi in delite svoje veselje nad skoki s tistimi, ki si morda tovrstnega doživetja pod planiško velikanko niso predstavljali niti v sanjah.

FIS svetovni pokal
FIS svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici. Vir: www.planica.si.

Misija projekta odraža zavezanost k ustvarjanju vključujočih dogodkov, v katerih se posameznikom z invalidnostmi skozi inovacije in prilagojene rešitve omogoča enakovredno sodelovanje ter uživanje v doživetjih. S pomočjo platforme za prevoze SharePlanica.si bodo omogočili prevoz za invalide in jim nudili tudi udobno druženje na prizorišču dogodka.

Ugodnosti za uporabnike platforme

Za vse, ki se bodo dogodka udeležili preko platforme SharePlanica.si (tako voznike kot spremljevalce), bodo na voljo ločena parkirišča in posebne tribune, prilagojene potrebam invalidov. Poleg tega bo na dogodku organiziran tudi ekskluziven nabor storitev, ki bo vključeval posebno ponudbo za udobno in prijetno izkušnjo med tekmo.

V sklopu projekta iščejo voznike, spremljevalce in invalide, katerim na smučarskih skokih Planica 2024 (22. 3. 2024 – 24. 3. 2024) pripadajo:

– ločena parkirišča,

– posebne, invalidom prilagojene tribune,

– brezplačne karte za spremljevalce,

– za vse voznike bon v vrednosti 25 evrov za hrano in pijačo (nujno potrebna prijava voznika na SharePlanica.si).

Nazaj