Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Ogled nogometnega EURO U-21 za gibalno ovirane osebe po znižani ceni

Evropsko prvenstvo v nogometu EURO U21
Vir: Nogometna zveza Slovenije.

V tem tednu se v Sloveniji in na Madžarskem zaključuje evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let EURO U-21. Ob tem vsem nogometnim navdušencem sporočamo, da lahko gibalno ovirane osebe vstopnice za ogled tekem kupite po znižani ceni. Vstopnice za lažji dostop so namreč na voljo za invalidne osebe na vozičku in gibalno ovirane osebe. Vsaka gibalno ovirana oseba prejme tudi eno brezplačno vstopnico za spremljevalca. Ob nakupu je potrebno predložiti navedena dokazila – več o nakupu vstopnice in cenik.

Na voljo za nakup so še vstopnice za tri tekme, in sicer za jutrišnji polfinalni, 3. 6., v Mariboru (18:00) in madžarskem Szekesfehervarju (21:00) ter finale, ki bo potekal v nedeljo, 6.6., ob 21. uri v ljubljanskih Stožicah. V polfinalu v četrtek, 3. 6., se bodo spopadli Portugalci in Španci ter Nemci in Nizozemci.

Španci so se v polfinale 31. 5. uvrstili z zmago nad Hrvaško v Ljudskem vrtu v Mariboru. Portugalci pa so v prav tako napeti igri povedli v ljubljanskih Stožicah, kjer so z dvema goloma razlike domov poslali Italijane. Tri pretekle tekme je poleg navedenih slovenskih prizorišč gostilo tudi Celje.

Prenos tekem bo tudi na TV SLO 2 in na MMC-ju. Še več informacij o evropskem prvenstvu tudi na uradni strani Združenja evropskih nogometnih zvez UEFA.

Nazaj