Nino Batagelj: življenje brez ovir - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Nino Batagelj: življenje brez ovir

Nino Batagelj
Vir: Facebook Nina Batagelja.

Udeleži se predavanja, za katerega menimo, da se ga zares splača spremljati! V četrtek, 21. 10. 2021, bo od 18. ure z nami namreč dobro poznani Nino Batagelj.

Nino je vsestranski športnik, človek neštetih dejavnosti in neizčrpne dobre volje, sicer pa od leta 2009 tudi tetraplegik na invalidskem vozičku. Predstavil nam bo svoje življenje do nesreče, kako se je ta zgodila in kaj se je s tem zanj spremenilo. Pa tudi, kako je šel čez prva leta, našel nove možnosti, optimizem in zagon za vse svoje projekte. Verjamemo, da vam bo skozi sproščeno predavanje osebno lahko najbolje prikazal, zakaj je lahko življenje kljub vsemu tudi brez ovir.

Nino Batagelj pri enem izmed adrenalinskih podvigov
Vir: Facebook Nina Batagelja.

Vesel bo vaših vprašanj in mnenj, ki jih lahko oddate tudi že vnaprej. Pošljete jih lahko do srede, 20. 10. na alja.brinovec@brezovir.si ali pa jih postavite v živo.

Predavanje bo potekalo na daljavo preko brezplačne aplikacije Microsoft teams. Za pridružitev kliknete na podčrtano povezavo.

Predavanje bo odprto tudi za javnost in snemano za naš arhiv. V kolikor si želite večje anonimnosti, ob prijavi lahko vpišete npr. le svoje ime ali vzdevek.

Označite svoje zanimanje za dogodek in prejmite v dneh pred njim dodatne opomnike.

Toplo vabljeni v našo družbo pa tudi k deljenju vabila svojim prijateljem!

Nazaj