Nagradna igra: podeljujemo vstopnice za finale v Planici - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Nagradna igra: podeljujemo vstopnice za finale v Planici

FIS svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici. Vir: www.planica.si.

Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri, kjer lahko s pravilnim odgovorom na zastavljeno vprašanje prejmete 2 vstopnici za ogled FIS finala svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki bo potekalo konec tedna v Planici. Nagradna igra poteka na našem Facebook profilu.

Brezplačni vstopnici veljata za petek, 31. marca 2023, in sta namenjeni funkcionalno oviranemu uporabniku ter njegovemu spremljevalcu. Nagradna igra poteka do vključno srede, 29. 3., na našem Facebook profilu: https://www.facebook.com/brezovir.

NAGRADNO VPRAŠANJE

Kakšno medaljo so letos osvojili slovenski smučarski skakalci Timi Zajc, Anže Lanišek, Žiga Jelar in Lovro Kos na ekipni tekmi v Planici:

A) ZLATO,

B) SREBRNO,

C) BRONASTO?

Vaš odgovor zapišite v komentar pod vprašanjem na našem Facebook profilu in če še niste, všečkajte tudi našo spletno stran. Srečnega nagrajenca, ki bo prejel 2 brezplačni karti, bomo razglasili in kontaktirali v četrtek.

Slovenski smučarski skakalci. Vir: www.planica.si.

Ogled tekem FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici

V kolikor si boste želeli ogledati FIS svetovni pokal v smučarskih skokih v Planici, ki bo letos med 30. marcem in 2. aprilom 2023, vam sporočamo spodnja navodila organizatorjev glede dostopa do prizorišča za gibalno ovirane.

Ko boste kupili vstopnico, na elektronski naslov planica@sloski.si organizatorju sporočite naslednje informacije:

– dan ogleda tekme v Planici,

– ime in priimek osebe, ki vas bo spremljala.

Organizatorji bodo vašemu spremljevalcu zagotovili akreditacijo, s katero ima brezplačen vstop na prizorišče. Hkrati boste prejeli tudi parkirni karton, ki vam bo omogočal parkiranje na parkirišču ob mali letalnici. Od tam je najkrajša pot do platoja, kjer si lahko ogledate tekme svetovnega pokala.

Vstopnico oz. akreditacijo za spremljevalno osebo in parkirni kartonček lahko prevzamete ali po pošti (bodite pazljivi zaradi časa dostave pošte) ali v akreditacijski pisarni v Ratečah ob krožišču.

Nazaj