Hotel Hvala Kobarid: odlična lega blizu Soče - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Prilagojena kopalnica

Dostopna gostinska ponudba

Odlična lega v bližini smaragdne lepotice.

Družinsko vodeni Hotel Hvala in Kobarid vam s svojo lego v središču doline Soče ponujata izjemno priložnost za izlete po Sloveniji ali do bližnjih Benetk. Na severu lahko raziskujete Triglavski narodni park, proti jugu pa vinske ceste Goriških Brd in Krasa. Samo korak naprej, v Postojnski jami, lahko opazujete neverjetno ustvarjalnost matere narave v podobah kapnikov ali človeških ribic. Od tam lahko skočite na sever v ljubko Ljubljano ali na jug v Piran, barvito mesto ob slovenskem morju. Kjer koli pa že boste, vas bo na koncu dolina reke Soče vedno privabila nazaj v objem neokrnjene narave in miru.

V hotelu boste poleg vseh informacij o dejavnostih, programih, cestnih povezavah in vremenu dobili še vse tiste drobne namige, ki vam počitnice še polepšajo in ukrojijo po vaši meri. Vedo namreč ogromno informacij o neokrnjeni naravi Posočja, nudijo vpogled v zgodovino prve svetovne vojne, izlete v okuse zapeljive kuhinje ter informacije o najboljših krajih za muharjenje.

Dostopno parkiriščeOznačeno parkirišče za invalidne osebe se nahaja ob vhodu.
Dostopen vhodVhod v hotel Hvala je popolnoma dostopen.
Dostopna sobaHotel Hvala invalidom ponuja eno delno prilagojeno invalidsko sobo, dostopna je z dvigalom. Soba je prostorna, pod posteljo je dovolj prostora za sobno dvigalo.
Prilagojena kopalnicaKopalnica je dovolj velika, s tušem brez kabine, vendar tudi brez oprijemal in sedeža za tuširanje.
Dostopna kavarna ali restavracijaRestavracija je dostopna in omogoča dovoljšnjo mero gibanja.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Sladka zapeljivost kobariških štrukljev.

V restavraciji Topli val vam nudijo domače lokalne dobrote. Naravna, zdrava in okusna kulinarika je njihova strast že od leta 1976. Poleg hrane vam bodo brbončice razvajali z okusnimi vini iz njihove vinske kleti. Naš glavni kulinarični namig, ki se mu nikar ne izognite, pa je sladica – kobariški štruklji -, ki so zares odlični! To sladico pripravljajo po tradicionalnem receptu svojih babic in njen okus vas bo kot magdalenice (francosko pecivo) književnika Marcela Prousta še bolj spominjal na kraj vaših počitnic. Za vse njihove jedi velja, da so ustvarjene iz prvovrstnih in svežih sestavin, pa naj bodo to ribe iz Jadranskega morja ali slovenskih alpskih rek, zelenjava z domačih vrtov ali pa sir, ki ga pridelujejo planšarji na planinah nad Kobaridom. Jedi so naravne, zdrave in okusne. Upamo, da boste našli dovolj prostora zanje.