Dostopni bazen s pripomočki Zavoda Brez ovir - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopni bazen s pripomočki Zavoda Brez ovir

Mestno kopališče Slovenska Bistrica je odslej še bolj sodobno in gibalno oviranim dostopno, saj ima dostopni bazen. Tam smo namreč v preteklem letu namestili mobilno bazensko dvigalo Blu one priznanega italijanskega proizvajalca Digi project. Odlikujejo jih neoporečna kvaliteta, dovršen dizajn in enostavnost uporabe.

Zavod Brez ovir ima v ponudbi sicer več vrst dvigal, razlikujejo se predvsem glede na nosilnost ter hitrost dviganja in spuščanja. Nudimo tudi hiter in učinkovit servis po celi Sloveniji. Enega izmed njih, prav omenjeno dvigalo Blu one, si je (v času sprostitve ukrepov) možno ogledati na sedežu našega podjetja, uporabniško pa jih lahko med drugim preizkusite na Mestnem kopališču Slovenska Bistrica, v Rdeči dvorani v Velenju, v Hotelu Radin v Radencih, dvigalo F145B pa v Adrii Ankaranu in na Zvezi Sonček.

Hkrati smo zaradi 20 centimetrskega roba na vseh straneh bazena tja namestili tudi klančino Slopey. Pri tem je bilo možno izbirati med celo paleto barv za klančine; na Mestnem kopališču Slovenska Bistrica so se odločili za modro, ki se zelo lepo sklada z okoljem in bazenskim dvigalom Blu one. Klančino Slopey je bilo potrebno izdelati v dveh kosih. Prvi del je klančina z naklonom 7%, drugi del pa podest, preko katerega lahko dvigalo varno spusti uporabnika v vodo.

Klančina Slopey sicer omogoča dostop tudi trgovinskim, gostinskim in podobnim objektom, kjer je potrebno premagovanje ene ali dveh stopnic. So živahnih barv, prenosne in cenovno ugodne. Poleg tega pa vas bo osvojila tudi njihova praktična in raznolika uporabnost. Leseno klančino Slopey spremlja odlična kakovost, saj so izdelane po najvišjih standardih. Gre za preverjeno znamko, ki se že vrsto let uporablja na sosednjem Hrvaškem. Klančino lahko povsem po meri in s predhodnimi načrti pripravite z nami, hkrati pa vam jo tudi dostavimo.

Z Zavodom Brez ovir lahko enostavno in hitro izboljšate dostopnost objektov za gibalno ovirane ali pa si zgolj začasno izposodite različne pripomočke. Poleg možnosti nakupa namreč nudimo tudi ugoden najem. Več informacij pa na 070 659 000 ter na: komerciala@brezovir.si ali gregor.gerbec@brezovir.si. in na povezavi.

Nazaj