Dom brez ovir: stopniščno dvigalo za zavite stopnice - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dom brez ovir: stopniščno dvigalo za zavite stopnice

Stopniščno dvigalo Alpha je odlično tudi za ozka stopnišča. Vir: Gregor Gerbec.

Pri zasebnih uporabnikih smo namestili stopniščno dvigalo Alpha, ki bo družini z gibalno oviranim članom omogočalo enostaven dostop do višjega nadstropja. Dvigalo ima zelo ozke tirnice za čim manjše oviranje stopnišča, kar je še posebej priročno za ožja stopnišča.

Stopniščno dvigalo za zavite stopnice Alpha je zasnovano za vgradnjo na stopnicah z zavojem ali vmesnim podestom. Za večjo moč in vzdržljivost ima sistem dvojnih tirnic. Zaradi natančnega računalniško podprtega oblikovanja so vse ograje, ki jih nudimo v Zavodu Brez ovir, po meri upognjene glede na natančne specifikacije vaših stopnic. Po meri pa si lahko izberete tudi idealno barvo sedeža, naslonjala za roke in ograje za dvigalo, ki se bo popolnoma zlila z notranjo opremo vašega doma.

Stopniščno dvigalo za dom brez ovir

Zaradi stopniščnega dvigala stopnice niso več ovira, saj nudi varen, zanesljiv in enostaven dostop do drugih nadstropij. Odlikuje ga tekoča vožnja in udobje, vrsta pogona dvigala pa je zobata železnica. Ima zložljiv naslon za noge in vrtljiv sedež z motorjem, ki ima nosilnost 130 kg, lahko pa naročite tudi sedež s povečano nosilnostjo do 145 kg. Stopniščno dvigalo ustreza vsem zahtevanim standardom, saj je opremljen s certifikatoma CE & TÜV in je v skladu z najnovejšo evropsko direktivo EN 81-40.

Stopniščno dvigalo Alpha omogoča enostaven dostop do višjih nadstropij. Vir: Gregor Gerbec.

Izbirate med 21 različnimi barvami in 3 visokokakovostnimi modeli sedežev ter si tako izberete vašemu domu prilagojeno stopniščno dvigalo. Tudi upravljanje dvigala je zelo enostavno: na naslonjalu za roke ima namreč nameščene tipke za hitro upravljanje, zraven pa dobite še dva radiofrekvenčna daljinska upravljalnika.

V Zavodu Brez ovir nudimo svetovanje, dobavo, prevoz in montažo vseh vrst osebnih ali bazenskih dvigal in platform ter drugih pripomočkov za gibalno ovirane. Vsi naši izdelki ustrezajo vsem veljavnim standardom. Kontaktirate nas lahko na 01/ 620 84 03 ali nam pošljite povpraševanje na komerciala@brezovir.si.

Nazaj