Dan slovenske knjige z Žabci - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dan slovenske knjige z Žabci

V mesecu aprilu knjigam posvečamo posebno pozornost. 2. aprila namreč praznujemo dan knjig za otroke, danes, 20. 4., dan slovenske knjige, 23. aprila pa še mednarodni dan knjig in avtorskih pravic.

Z vami zato delimo naš predlog za čudovito knjižno darilo, zbirko kratkih komičnih stripov Žabci Dore Kaštrun, s katero s ponosom sodelujemo tudi v Zavodu Brez ovir.

Na današnji dan slovenske knjige sodelujte v naši nagradni igri na Facebooku, kjer lahko z nekaj sreče en izvod brezplačno prejmete tudi vi!

Nadvse posrečeni dialogi dveh žab, ki vse počneta v dvoje, med tem pa srečujeta še druge živalske like, so zelo uspešna podlaga krasnim ilustracijam. V prvencu mlade diplomirane oblikovalke vizualnih komunikacij, ki trenutno zaključuje magistrski študij ilustracije na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, se prepletajo tako situacijski kot besedni in karakterni humor, ki še tako zahtevnemu bralcu gotovo privlečejo nasmeh na obraz. Močno priporočamo!

Več o knjigi lahko izveste na spletni strani založbe VigeVageKnjige, kjer so knjigo izdali, ter v spodaj navedenih medijskih objavah:

Nazaj