Kino Bežigrad ponuja brezplačen ogled japonskega filma - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Kino Bežigrad ponuja brezplačen ogled japonskega filma

Kino Bežigrad vabi
Izsek filma “Banana? Ob tej uri?”. Vir: Kino Bežigrad.

Kino Bežigrad vabi na brezplačen ogled japonske komedije »Banana? Ob tej uri?«. V Kinu Bežigrad si lahko komedijo ogledate v petek, 10. 6., ob 15.30 uri; brezplačne vstopnice pa si lahko že od danes, 8. 6., predhodno zagotovite na blagajni Kina Bežigrad. Rezervacija vstopnic ni mogoča, če si želite svojo vstopnico zagotoviti preko njihovega spletnega sistema, pa je cena vstopnice 1 evro.

Kino Bežigrad v sodelovanju z Japonskim veleposlaništvom v Ljubljani junija organizira brezplačen ogled japonskih filmov. Vse filmske projekcije bodo predvajane v japonščini s slovenskimi podnapisi. Najzanimivejši med filmi je zagotovo komedija japonskega režiserja Tetsu Maeda. Njegov glavni junak Yasuaki Shikano (Yo Oizumi) je drzen 34-letnik, ki trpi za mišično distrofijo, se zlahka zaljubi in veliko govori. Edini deli telesa, ki jih lahko premika, so vrat in roke.

Odloči se, da želi po najboljših močeh živeti svoje življenje, zato zapusti bolnišnico in izbere nenavaden pristop k samostojnosti. Zaposluje prostovoljce, ki morajo zadostiti vsem njegovim muham, sredi noči na primer zahteva banane. Nekega dne nova prostovoljka Misaki (Takahata Mitsuki) vzroji nad njegovimi zahtevami, njegov odziv pa je, da se popolnoma zaljubi vanjo, a ne ve, da je eden izmed prostovoljcev, študent medicine Tanaka (Miura Haruma), njen fant. Shikanova skrajno poštena miselnost navdihne življenjske odločitve vseh vpletenih.

Vljudno vabljeni!

Nazaj