Bodoči študenti vabljeni na delavnico »Grem na študij in pika« - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Bodoči študenti vabljeni na delavnico »Grem na študij in pika«

grem na študij in pika
Delavnica za bodoče študente, kjer izveste uporabne informacije o študiju. Vir: DŠIS

Bližajo se informativni dnevi za vpis na študij, zato dijake oz. bodoče študente s posebnimi potrebami vabimo na delavnico »Grem na študij in pika«, ki jo organizirajo v Društvu študentov invalidov Slovenije (DŠIS). Potekala bo v sredo, 14. februarja 2024, ob 17. uri preko aplikacije Zoom.

Na delavnici bodo bodoči študenti izvedeli, kako uveljavljati posebni status v vpisnem postopku in na fakulteti, kaj vse je dobro preveriti in se pozanimati glede izbranega visokošolskega študija pred oddajo prijave za vpis in kako se študij razlikuje od srednje šole. S svojimi izkušnjami in nasveti bodo sodelovali tudi študenti s posebnimi potrebami.

delavnica
Lahko se dogovorite tudi za individualen pogovor. Vir: Freepik

Svetovanje na delavnici »Grem na študij in pika«

Na delavnico se je potrebno obvezno prijaviti preko spletne povezave Grem na študij in pika, ki jo najdete tukaj. Samo prijavljeni dijaki oz. bodoči študenti bodo Zoom povezavo prejeli najkasneje dan pred izvedbo delavnice.

V Društvu študentov invalidov Slovenije bodo z veseljem odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja, ki jih lahko pošljete že vnaprej na elektronski naslov info@dsis-drustvo.si, ali pa jih postavite na samem srečanju. Lahko se dogovorite tudi za individualen pogovor v njihovi pisarni v Ljubljani ali Mariboru – ali pa svetovanje glede študija izvedete na daljavo.

Lepo vabljeni! Za morebitne dodatne informacije glede delavnice ali individualnega svetovanja pišite na natasa@dsis-drustvo.si.

Nazaj