BluBeach stol za ovirane na Velenjski plaži - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

BluBeach stol za ovirane na Velenjski plaži

BlueBeach na Velenjski plaži
Stol BluBeach. Vir: Gregor Gerbec, Zavod Brez ovir.

Odslej si lahko na Velenjski plaži izposodite “naš” amfibijski BluBeach stol za ovirane, ki ga je Velenjska plaža kupila s pomočjo Mestne občine Velenje. Stol BluBeach gibalno oviranim omogoča premikanje po različnem terenu in plavanje po vodi. Stol, ki bo olajšal uporabo Velenjske plaže gibalno oviranim uporabnikom, bo zvečer slavnostno prevzel župan Mestne občine Velenje, g. Peter Dermol, ki bo hkrati otvoril letošnjo kopalno sezono. Ta pozitivna novica pa za osebe z oviranostmi gotovo ne bo zadnja, saj Mestna občina Velenje že načrtuje še nove posege, ki bodo še povečali dostopnost in prijaznost velenjske občine.

Amfibijski stol BluBeach je izdelan iz ojačanega aluminija, ki zagotavlja večjo trdnost in vzdržljivost. Tri kolesa, napolnjena z zrakom, ponujajo veliko stabilnost in olajšajo gibanje na vseh vrstah terena, mivki, pesku ali kamenju. Tako se lahko vsi kopalci lažje premikajo po plaži in se z njim tudi kopajo. Preizkusite ga tudi sami!

Oglejte si prispevek o stolu BluBeach na dnevniku TV Slovenija… Še več informacij o stolu BluBeach najdete na naši spletni strani in na spletni strani proizvajalca Digi project. Več informacij o Velenjski plaži in Mestni občini Velenje

Nazaj