Nasmejani v pomlad - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Nasmejani v pomlad

Našo marčevsko uspešnico spreminjamo v tradicijo. Zato smo vam tudi letos pripravili večerno popestritev s stand-up komedijo. Pridružite se nam v sredo, 9. 3. 2022 ob 20.00. Zabava je zagotovljena, saj bosta z nami odlična komika Sebastjan Spital in Gašper Bergant. Ne zamudite in pričakajte pomlad nasmejani!

Gašper Bergant

Razneži se ob pogledu na gozdnega jereba in cvet planike, a naj vas njegova romantična plat ne zavede, saj je na odru neusmiljen in ne izbira svojih »žrtev«. Slišali smo govoriti, da se včasih ljudje ne morejo odločiti ali bi ga pretepli ali bi se mu smejali, vendar je do sedaj zmeraj prevagalo slednje. Gašper Bergant je skorajda tako poznan po svojem narečju kot po svojem humorju, zase pa pravi, da medtem ko mestne srajce iščejo bejbike v miničih, on išče ženske v “firtohih”. Ne bomo naštevali, kje vse je že bil, na vas pa je, da spremljate, kje vse še bo – kajti tega ne bo malo. Več o njem na njegovi spletni strani.

Sebastjan Spital

28-letni Sebastjan je občinstvo popolnoma navdušil na oddaji Slovenija ima talent, kjer je bil prvi stand-up komik na polfinalnem odru. Mladenič, ob katerem boste težko ostali resni, zase pravi, da rad širi pozitivo med ljudmi. Sebastjana je pri 19. letih doletela anevrizma, zaradi česar so mu pripisali le 15 odstotkov možnosti za preživetje, a je našel način za soočanje s situacijo. V svoje nastope rad vpelje svojo zgodbo, saj se mu zdi greh, da ne bi delil, kar mu je bilo dano. Njegov moto je “Kjer je volja, tam je pot. Če pa poti ni, pa moraš situacijo nujno pogledati z bolj pozitivne perspektive.” Več o njem izveste tudi na njegovem Facebook računu.