Hotel San Martin - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Z razgledom na vinograde in ohranjeno srednjeveško obzidje.

Hotel San Martin je nov in eleganten, družinsko voden butični hotel, ki se nahaja ob robu vasice Šmartno v Goriških Brdih. S hotela se širijo čudoviti panoramski razgledi na okolico vinskih hribov ter dolin s čudovitimi vasicami na vrhu hribov.

Hotel ponuja 20 hotelskih sob, ki nosijo imena okoliških vasi. Sobe ponujajo veliko udobja na vzmetnicah s spominsko peno in so hlajene ter ogrevane s toplotno črpalko ali sekanci. V nočitev je vključen tudi samopostrežni zajtrk, ki vam bo nudil pravi zagon v nov dan ter bogato izbiro med domačimi jedmi. 
Hotel ima brezplačno parkirišče za hotelske goste ter možnost hranjenja in polnjenja koles. Poskrbljeno je tudi za gibalno ovirane osebe, in sicer tako z nemotenim dostopom v bar in restavracijo kot z delno prilagojeno hotelsko sobo. V določenih sobah pa lahko nočite tudi s svojimi hišnimi ljubljenčki. Poleg sob so gostom na razpolago tudi panoramski bar, odlična restavracija, zasebna savna ter najem električnih koles. Vsekakor si boste zaradi ponudbe in razgleda želeli ostati še dlje.

Dostopno parkiriščeTakoj pred hotelom je manjše parkirišče. Kljub temu, da parkirišča niso označena, avto lahko pustite tam. Označena invalidska parkirišča pa najdete, ko se zapeljete mimo hotela (po glavni cesti), takoj na desni strani.
Dostopen vhodVstop v hotel je popolnoma dostopen.
Dostopna sobaDostop do sob je nekoliko otežen le pri recepciji. Klančina je namreč kratka in strma, zato pri uporabi obvezno potrebujete družbo spremljevalca ali pomoč zaposlenih. Sobe se nahajajo v pritličju. Na voljo so 3 večje sobe, 1 soba je z višjim ležiščem. Sobe so prostorne in imajo svojo kopalnico, ki pa ni prilagojena.
Prilagojena kopalnicaKopalnica v sobi ni prilagojena, vsak invalidski voziček ne more priti pod tuš, in sicer zaradi steklene pregrade (morali se boste presesti na stolček). Za recepcijo se nahaja splošno invalidsko stranišče.
Dostopna kavarna ali restavracijaOd recepcije naprej se raztezata čudovita restavracija in kavarna. Pot je popolnoma dostopna do še dveh zunanjih teras. Restavracija hotela San Martin je odprta tako za goste hotela kot tudi za druge obiskovalce.
Dodatna dostopna ponudbaVinoteka je dostopna. Hotel San Martin ponuja gostom širok izbor kakovostnih vin. Možno si jih je ogledati in potem tudi samostojno (po želji) izbrati. Vinoteka je dovolj široka, da lahko do nje s pomočjo dvigala dostopajo tudi gibalno ovirani.
Hotel vsebuje wellness, ki pa ni prilagojen.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Prečudovita Goriška Brda in ljubezen do vina.

Goriška Brda v zadnjih letih doživljajo pravi vinski razcvet in lokalna vina postajajo stalnica na seznamu najboljših vin pri nas in tudi v svetu. A kvaliteta briških vin je poznavalcem znana že zelo dolgo. Ugodna geografska lega, raznolika klima in edinstvena sestava briške zemlje namreč dajejo vinom izjemne karakteristike. Na seznamu vrhunskih lokalnih vin najdemo mednarodno priznane in cenjene vrste kot so chardonnay, merlot, sivi pinot in cabarnet sauvignon, a tipična briška vina so tista iz rumene rebule, furlanski tokaj danes poznan pod imenom Sauvignonasse.

Pri izbiranju ponudbe vin v vinski kleti San Martin ni bilo nič prepuščeno naključju. Vesna in Bogdan, oba sommelierja in poznavalca lokalnih vin, sta v ponudbo premišljeno vključila le najboljša in najbolj posebna briška vina. Gostom hotela San Martin in tudi vsem obiskovalcem restavracije svetujeta pri izbiri kozarca vina ob večerji ali pa organizirata vinsko degustacijo, kjer s svojim izjemnim znanjem gostom podrobneje predstavita bistvo briških vin in njihove posebnosti.
V vsakem izmed vin San Martin pa se skriva tudi družinska povezanost in dediščina, ki jo predajata svojim otrokom.

Gostom pod znamko San Martin nudijo tudi lasten izbor mirnih vin, in sicer cabernet sauvignon, sauvignonasse, rebulo, chardonnay in merlot ter penino Anna. Hkrati lahko okusite odlična vina, ki za seboj skrivajo posebno zgodbo. Tako se lahko naužijete preproste in elegantne rebule ali vina Amami. To je vino, katerega ime je sestavljeno iz imen Vesninih ter Bogdanovih otrok (Ana, MArtin, MIha).

Nova Gorica in Brda

Število ponudb: 7

Preveri ponudbe

Sorodna ponudba

Mediteranska in Kraška Slovenija

Število ponudb: 38

Preveri ponudbe