Central Hotel Ljubljana: središče dogajanja - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Central Hotel Ljubljana

Odlična lokacija in popolno udobje.

Central hotel Ljubljana je manjši poslovni hotel s tremi zvezdicami, ki vam ponuja odlično lokacijo in popolno udobje. Hotel je le nekaj korakov oddaljen od glavne avtobusne in železniške postaje, kratek sprehod pa vas pripelje do glavnih znamenitosti Ljubljane in starega mestnega jedra. Svojim gostom ponuja popolnoma novo izkušnjo hotelskega bivanja, s poudarkom na zabavi in druženju. Hotel, ki je bil pred kratkim popolnoma prenovljen, v središče mesta prinaša živahno in sproščeno vzdušje. 

Pisan je na kožo milenijski generaciji – v hotel se lahko prijavite in v sobo vstopate kar s pomočjo hotelske mobilne aplikacije, ki si jo enostavno namestite na svoj pametni telefon. Izredno hiter brezžični internet vam omogoča neovirano gibanje po hotelu in stalen dostop do informacij. 

Potujete sami? Ni problema – v Central hotelu vam ne ponujajo le stika z digitalnim svetom, ampak tudi obilo priložnosti za navezovanje stikov z drugimi gosti. Pri njih se gostje ne zadržujejo le v svojih sobah, ampak se družijo v skupnem prostoru v lounge stilu v 7. nadstropju – v baru Rooftop@Central, kjer lahko uživajo v pijači in pogledu na mesto. V skladu s hotelskimi smernicami prihodnosti so klasične funkcije recepcije, strežbe in podobnega združene v enoviti ekipi, imenovani Izkustveni tim, ki skrbi za holistično izkušnjo bivanja v hotelu. 

Svetle in zračne hotelske sobe so opremljene minimalistično in sodobno, vsebujejo pa nedostopno kopalnico. V skladu z vedno večjim pomenom spoštljivega odnosa do narave v hotelu ni plastičnih steklenic in papirnega poslovanja. V želji, da bi bili čim bolj prijazni do narave, hkrati pa gostom zagotovili nepozabno doživetje, v hotelu vsak gost prejme eko lonček za kavo in bidon za vodo, ki si ju lahko v 7. nadstropju hotela brezplačno napolni s kavo in vodo. 

Dostopno parkiriščePred hotelom se nahajajo parkirišča, kjer lahko parkirate po želji.
Dostopen vhodHotel Central ima primeren in dostopen vhod, do sob dostopate s pomočjo dvigala, prav tako pa tudi do recepcije, ki se nahaja v najvišjem nadstropju.
Dostopna sobaSobe so dostopne in prostorne.
Prilagojena kopalnicaKopalnice imajo zelo ozke vhode in so po našem mnenju nedostopne.
Dostopna kavarna ali restavracijaHotel ima tudi restavracijo, ki je tudi na odprtem delu delujoča celo leto.
Dostopne sprehajalne potiV neposredni bližini Central Hotela Ljubljana se nahajata glavna železniška in avtobusna postaja, obkrožen je tudi z več postajališči ljubljanskega potniškega prometa. Prešernov trg in druge točke starega mestnega jedra pa so od hotela oddaljene le 500 metrov.

ZA VEČ INFORMACIJ

Kako do nas

Dodatna ponudba

Središče dogajanja in blizu mlajšim generacijam.

V najvišjem nadstropju Central hotela v Ljubljani se nahaja skupni prostor Rooftop@Central. Skupaj z barom, restavracijo in teraso s pogledom na Ljubljanski grad je ta sprejemnica v lounge stilu središče dogajanja, pa naj si gre za zabavo ali delo. Tukaj je tudi recepcija.

Rooftop@Central bar je specializiran za slovenska butična piva, na voljo pa so tudi koktajli in pijača dneva. A v 7. nadstropju se ne vrti vse le okrog zabave in igre. Če ste v mestu poslovno, je ta prostor kot nalašč tudi za sproščene sestanke v co-working ambientu. Živahna energija bo zagotovo spodbudila vašo ustvarjalnost in izboljšala delovno učinkovitost.