12 izletov za vsako (korona)regijo - Brez ovir

Opozorilo!

Mobilna verzija strani še ni na voljo!

Prosimo oglejte si stran na računalniku oz. večjem zaslonu.

Najprej moramo končati DESKTOP verzijo,

nato pa se lotimo izdelave prilagojenih

prikazov za mobilne naprave!

Hvala za razumevanje.

Dostopno parkirišče

Dostopni vhodi in prehodi

Dostopna gostinska ponudba

Prilagojene sanitarije

Dodatna dostopna ponudba

Dostopne sprehajalne poti

Vir: Pixabay.

Privoščite si izlet v vsaki (korona)regiji.

Oglejte si naše korona predloge za ogled dostopne turistične destinacije v prav vsaki slovenski statistični regiji. V pregledu najdete 12 super idej za pomladni izlet.

Na Gorenjskem se nahajata čudovita in zelo lepo urejena Grad in park Brdo pri Kranju, ki je praktično v celoti dostopen. Na Goriškem si lahko na gradu Kromberk ogledate Goriški muzej z bogato umetnostno zbirko. V Jugovzhodni regiji pa Rokodelski center Ribnica, kjer boste v prijetnem ambientu spoznali vse o rokodelski tradiciji in suhorobarskem krošnjarjenju.

Na Savinjskem se sprehodite med starodavnimi smrekami na Poti med krošnjami Pohorje, v Primorsko-Notranjski regiji v čudovitem ambientu Postojnske jame ter v Osrednjeslovenski po pomladnem Arboretumu Volčji potok.

V Podravski regiji se sprehodite po Gradu Ormož, v Prekmurju med tropskimi rastlinami in orhidejami Tropskega vrta orhidej Ocean orchids in v Posavski po največji slovenski Galeriji Božidar Jakac.

Na Obalno-Kraškem opazujte konje v Kobilarni Lipica, v Koroški regiji se sprehodite po zbirkah Koroškega pokrajinskega muzeja ter se v Zasavski naužijte razgledov z Zasavske svete gore.

Privoščite si izlet Brez ovir!

Sorodna doživetja

Naši predlogi Po navdihu